des de 1976
CENTRE de CREIXEMENT PERSONAL i
ESCOLA d'ESTUDIS INTEGRALS

qui som


Direcció d'Estel

"Desitgem ajudar els individus i col.lectius a caminar cap a una major qualitat de vida, mitjançant un creixement integral"
Personatges de Catalunya. Vol. 14, "L'Associacionisme Cultural, Esportiu i Assistencial". Coordinat per Àngel Font. pp 67

Ramon V Albareda. Llicenciat en Psicologia i en Teologia. Sexòleg. Màster Quantum en els sistemes de Quantum Biofeedback i Biorresonància Quàntica QXCI-SCIO, per la Fundació de Biofísica Aplicada i amb l'aval de William Nelson -creador dels sistemes-

Fundador i director d'Estel, Centre de Creixement Personal i Escola d'Estudis Integrals, Barcelona (Espanya). Fundador, director i professor de l'Escola d'Estel, i creador de l'enfocament anomenat Holisme Integral i del treball Sexualitat Holística o Integració Holística. L'enfocament i el treball són les dimensions teòrica i pràctica d'un nou paradigma integral de creixement, sanació i coneixement psicoespiritual.

Dedicat a tasques d'investigació des de 1967. Creador del Centre Estel el 1976, des d'on ha desenvolupat la seva experiència professional com a psicòleg i terapeuta durant més de 35 anys. Organitzador i coordinador de diferents trobades de sexualitat transpersonal i transcendent desenvolupades entre 1987 i 1991. Des de 1976 ha facilitat cursos, tallers i recessos intensius a diferents indrets d'Espanya, i des de 2002 també a altres països d'Europa (Finlàndia, Israel).

Als EUA i des de 2000, ofereix conferències i cursos en col.laboració amb el Programa East-West Psychology del California Institute of Integral Studies (CIIS), San Francisco (California). Des de 2001 col.labora a l'Esalen Institute, Big Sur (California), i també ofereix recessos intensius en altres indrets de Califòrnia. Membre de The Forge Guild of Trans-traditional Spiritual Leaders and Teachers, des de 2002.

A més de la pràctica professional, dedica gran part del seu temps a la investigació experiencial per desenvolupar i aprofundir en el paradigma integral abans esmentat.

Autor del llibre Nacidos de la tierra. Sexualidad origen del ser humano, així com de l'article "Sexualidad transpersonal y trascendente", del llibre La consciencia transpersonal. Autor de diversos articles sobre desenvolupament integral i psicoespiritual, sexualitat transpersonal i evolució humana. Convidat per diferents programes de ràdio i TV en espais d'interès humà en general. Soci Fundador i Assesor d'Estela, Associació pel Desenvolupament Integral de les Persones.


Marina T Romero. Formada en Ciències Físiques. Terapeuta y profesora. Màster Quantum en els sistemes de Quantum Biofeedback i Biorresonància Quàntica QXCI-SCIO, per la Fundació de Biofísica Aplicada i amb l'aval de William Nelson -creador dels sistemes-

Directora d'Estel, Centre de Creixement Personal i Escola d'Estudis Integrals, Barcelona (Espanya). Fundadora, directora i professora de l'Escola d'Estel, i creadora de l'enfocament anomenat Holisme Integral i del treball Sexualitat Holística o Integració Holística. L'enfocament i el treball són les dimensions teòrica i pràctica d'un nou paradigma integral de creixement, sanació i coneixement psicoespiritual.

Exerceix com a terapeuta i coordina cursos de Sexualitat Holística des de 1988. Organizadora i coordinadora assistent de diferents trobades de sexualitat transpersonal i transcendent desenvolupades entre 1987 i 1991. Des de 1995 ha facilitat cursos, tallers i recessos intensius a diferents indrets d'Espanya, i des de 2002 també a altres països d'Europa (Finlàndia, Israel).

Als EUA i des de 2000, és Professora Adjunta en el Programa East-West Psychology del California Institute of Integral Studies (CIIS), San Francisco (California), i també facilita cursos i recessos intensius a altres indrets de Califòrnia. Des de 2001, col.labora a l'Esalen Institute, Big Sur (California). Professora Adjunta de l'Institute of Transpersonal Psychology (ITP), Palo Alto (Califòrnia), des de 2002, així com membre de The Forge Guild of Trans-traditional Spiritual Leaders and Teachers.

A més de la pràctica professional, dedica gran part del seu temps a la investigació experiencial per desenvolupar i aprofundir en el paradigma integral abans esmentat.

Autora del llibre Nacidos de la tierra. Sexualidad, origen del ser humano, així com de l'article "Sexualidad transpersonal y trascendente", del llibre La consciencia transpersonal. Autora de diferents articles sobre desenvolupament integral i psico-espiritual, sexualitat transpersonal i evolució humana. Convidada per diferents programes de ràdio en espais d'interès humà en general. Soci Fundador i Assesor d'Estela, Associació pel Desenvolupament Integral de les Persones.


Coordinació a Califòrnia (EUA)

Jorge N Ferrer. Llicenciat en Psicologia Clínica per la Universitat de Barcelona (Espanya). Doctor en East-West Psychology pel California Institute of Integral Studies (CIIS), San Francisco (California). Professor Assistent al programa East-West Psychology del CIIS.

Establert des de 1993 a Califòrnia (EUA), també és Professor Adjunt de l'Institute of Transpersonal Psychology, Palo Alto (California), i ha estat membre del comitè organitzador de la Budhist Alliance for Social Engagement (BASE), branca de la Budhist Peace Fellowship. Actualment és membre del grup d'investigació sobre Pràctiques Transformatives de l'Esalen Center for Theory and Research, Big Sur (California), i membre de The Forge Guild of Trans-traditional Spiritual Leaders and Teachers, EUA.

Prèviament becari de la Fundació "La Caixa", becari del programa de Formació de Personal Investigador (FPI) de la Genaralitat de Catalunya i becari del programa ERASMUS a l'University of Wales (Regne Unit). Autor de diferents articles i capítols de llibres sobre estudis transpersonals, i del llibre Revisioning Transpersonal Theory: A Participatory Vision of Human Spirituality. Editor d'un número monogràfic de la revista ReVision : The Journal of Consciousness and Transformation, sobre "New Horizons in Contemporary Spirituality."

Col.laborador principal en la presentació de l'Holisme Integral i de la Sexualitat Holística o Integració Holística a Califòrnia. Professor de l'Escola d'Estudis Integrals d'Estel, Barcelona (Espanya). Soci Fundador i Assesor d'Estela, Associació pel Desenvolupament Integral de les Persones.

 

qui som