des de 1976
CENTRE de CREIXEMENT PERSONAL i
ESCOLA d'ESTUDIS INTEGRALS

publicacions


< tornar

Albareda, R. V. i Romero M. T. (1999)
"Sexualidad transpersonal y trascendente"
En La consciencia transpersonal.
Editat per Manuel Almendro.
Barcelona (Espanya): Kairós.

CONTRAPORTADA

Per fi es reuneixen en un llibre importants investigacions del moment sobre teories i pràctques transpersonals, amb enfocaments rigorosos i solvents, lluny de l'abús comercial que últimament ha generat el vocable "transpersonal".

En La consciència transpersonal trobarà el lector des de visions de conjunt fins a aplicacions concretes com la música, passant per la psicoteràpia, l'ontologia, el xamanisme, la confrontació Orient-Occident... Es tracta, doncs, d'una aportació rica, heterogènia i creativa, teòrica i pràctica alhora, que ofereix reflexions sobre la tradició i la modernitat, noves perspectives en psicoteràpia, nous plantejaments ecològics, pràctiques de meditació, etc. I tot això en camps tan diferents com la filosofia, la meditació, la sexualitat, la psicologia, l'art i l'experiència en general.

En La consciència transpersonal es pot contrastar les idees d'un pioner de la Gestalt com Claudio Naranjo, un filòsof com Salvador Pàniker, un mestre de meditació Vipassana com Dhiravamsa, un psiquiatre transpersonal com Stanislav Grof, teòrics com Roger Walsh, Francis Vaughan i John Rowan. Tots ells juntament amb d'altres eminents investigadors provinents de la cultura hispanoamericana.

Manuel Almendro, prestigiós psicòleg transpersonal, ha estat el recopilador dels diversos treballs.

Biblioteca de la Nova Consciència

< tornar

publicacions